Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010

Μελαγχολική Κυριακή!!

Προσπαθώ να γράψω μα δεν μπορώ....Οι σκέψεις μου άδειες ....Μόνο να ονειρεύομαι μπορώ!!!!

10 σχόλια:

kariatida62 είπε...

Πολύ ωραίο το βιντεάκι! όλα κάποια στιγμή τελειώνουν και αρχίζουν άλλα απο την αρχή! Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τις αλλαγές γιατί τότε θα ήταν σαν να θέλαμε να σταματήσουμε την ζωή..
Εύχομαι να συναντήσεις ανθρώπους που να είναι τολμηροί στα συναισθήματά τους !(Υπάρχουν, να είσαι σίγουρη, κάπου εκεί κρυμμένοι είναιαλλά ψάξε, υπάρχουν!)

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Λίγο είναι;;
Μακαρι όλοι να μπορούσαν να ονειρεύονται και στον ύπνο τους και στον ξύπνιο τους.
Θα ήταν καλύτερη η κοινωνία.
Καλό και ονειρεμένο μεσημέρι.

Γιάννης Παππάς είπε...

ε οχι απλα μπορεις να μας περιγραφεις τα ονειρά σου

ευκολο
ειναι

καλη σου νυχτα

gaykarkinos7 είπε...

Για όλα αυτά που μας κάνουν χαρούμενους,ονειρευόμαστε!
Την Καλησπέρα μου!

mar9659 είπε...

Καλή μου χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το βιντεάκι.Και θα συμφωνήσω μαζί σου οτι τελειώνουν όλα ...αλλά το να ονειρεύεσαι δεν τελειώνει ποτέ ...αρκεί να μάθεις να ταξιδεύεις στα όνειρα... Η ευχή σου για ανθρώπους τολμηρούς στο συναίσθημα, συνάντησα πολλούς εδώ και χρόνια...και συναντώ ακόμα μα η ζωή η ίδια με την καθημερονότητα και τα προβλήματα που συναντούμε κάποιοι μάθαν να κλειδώνουν τα συναισθήματα και να μην τα αφήνουν ελεύθερα!! ΦΙΛΊ ΓΛΥΚΌ!!

mar9659 είπε...

Καλώς όρισες Δύσπιστέ μου. Ευχαριστώ που πέρασες και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και επαυξάνω..Να είσαι καλά και νά έχεις μια καλή και αισιόδοξη εβδομάδα!!

mar9659 είπε...

Ναί καλό μου φιλαράκι ίσως είναι εύκολο να τα περιγράφω μα ίσως δύσκολο κάποια να τα μοιράζομαι... Να είσαι καλά!!

mar9659 είπε...

Καλώς όρισες gaykarkinos7 Συμφωνώ και επαυξάνω αρκεί να μάθεις να ονειρεύεσαι...Οποιος ξέρει να ονειρεύεται ξέρει και να ζεί να υπάρχει...Να είσαι καλά και να ονειρεύεσαι ..Τα όνειρα είναι ταξίδια ψυχής...Καλή σου εβδομάδα!!

VERÓNICA MARSÁ είπε...

Γεια σου, φίλη. Σε είδα στο μπλογ μου και πέρασα να σε δω! Αλλά βρήκα πολά μπλογ σου και δεν ξ'ερω ποιο να παρακολουθώ, εσύ να μου πείς γιατί εγω μπερδεψα!
Όλα μ'αρέσανε!
Θα μου το γράψεις στο μπλογ μου;
Ευχαριστώ παρα πολύ και να συγχωρείς την ελληνικά μου.

mar9659 είπε...

Καλώς ήρθες Βερόνικα απο το σπιτικό μου.Χαίρομαι που σου άρεσαν τα μπλόκ μου ,όσο για το ότι μπερδεύεσαι ποιό να διαλέξεις,σύντομα θα σου λύσω την επιλογή σου διότι ότι σκεφτόμουν να τα ενώσω σε ένα μα το ψάχνω...ώστε να γίνει ενα και καλό,ως τότε υπομονή.Επίσης δεν χρειάζεται να μου ζητάς συγνώμη για τα ελληνικά σου..είναι πολύ καλά..μακάρι να μάθω και εγώ ισπανικά που τόσο μου αρέσουν...και όχι μόνο και ο λαός σου και ο τόπος σου!!Να είσαι καλά φίλη μου!