Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2009

Ευχαριστώ απο καρδιας!!!για το βραβείο..που μου χαρισες...και για τα καλα σου λογια...ξερω να εκτιμώ και να σεβομαι τους φίλους που με εμπιστεύοναι !


  • Ευχαριστώ !! Καλή μου φιλη ΖΉΝΑ απο καρδιας, για το βραβειο που μου προσφερες το δεχομαι μετα χαράς και χαίρομαι ιδιαίτερα για την εμπιστσύνη και την εκτίμησή σου....Να εισαι σίγουρη πως θα φανω αντάξια ,των εκτιμήσεων σου προς το πρόσωπο μου...ώστε να μην με αμφισβοιτήσεις ποτέ και δεν θα το επιτρέψω να συμβεί αυτο...., ουτε σε κανέναν αλλον να βγάλει λανθασμένες εντυπώσεις ως προς το άτομο μου και το ήθος μου....Και επι τη ευκαιρία , θα ευχαριστήσω και όλους όσους μου πρόσφεραν βραβείο. Μα ποιο πολύ για το οτι με συμπεριελάβατε σε τουτη την μπλοκοπαρεα και αγκαλιάσετε με αγάπη τα ιστολόγια μου... Δεν ξεχνώ ποτέ μα ποτέ αυτους που με βοήθησαν να τα στείσω στα πρωτα μου βήματα,μου δωσαν δυναμη και παροτρυνση όταν ένοιωθα ανασφάλιες για το αν πετύχω να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας.
  • Δεν εμαθα να είμαι αγνώμον στήν ζωή μου σε όσους με βοήθησαν,στις καλες και τις κακές στιγμές...Ευχαριστώ και παλι όλους οσους με εμπιστευτήκατε...αλλά και σε αυτους που ενδεχομένως με αμφισβοίτησαν....και υπήρξαν άδικοι μαζί μου!!!Πιστέψτέ με δεν υπάρχει ποιό θλιβερό συναίσθημα να σε αμφισβοιτούν αυτοί που θεωρούσες φίλου σου....και μαλιστα καλούς,με ήθικές αξίες και αισθήματα. .Μα τους συγχωρώ γιατί βγάλαν λάθος συμπερασματα..παρασυρόμενοι...απο πρόσωπα ανώρημα και καταστάσεις ....και θλίβομαι πολύ...γιατί νόμισα ότι ήξεραν με τι είδους ,άνθρωπο έχουν να κάνουν . Δεν το περίμενα να μου συμβεί αυτό......γιατί ποτέ δεν έδωσα το δικαίωμα μεχρι σήμερα..... και στην ηλικία που βρίσκομαι. Διαφύλλαξα το κύρος και την ηθική μου πανω απο όλα και όλους... Στην προσωπική μου ζωή οι φίλοι,φίλες μου όλοι μα όλοι που με γνωρίζουν καλά ...μείναν μαζί μου για πάντα......Μόνο ο θάνατος μπορεσε να μας χωρήσει.. με καποιους και αυτο , μονο σαν ύλη...γιατί οι ψυχέ μας παρέμειναν ...στο μερος του μυαλού και της καρδιάς.... Συγνώμη αν εγινα κουραστική σε καποιους απο εσα ενδεχομένως..αλλά ώφειλα να το κανω δήμοσια ... για να μην ξαναγίνει στο μέλλον , κάποια τετοια είδους παρεξήγηση... Εμαθα στην ζωή μου να είμαι ξεκαθαρη στις σχέσεις μου, στις αξίες, στην εχεμύθεια,μα πανω απο όλα στα ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ και την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που δείχνει κάποιος για το άτομό μου!! και δεν αρμοζει στο ήθος μου και στην αξιοπρέπειά μου να βλάψω κάποιον, ουτε το ιστολόγιο του...ούτε τις σκέψεις του μέσα απο την ποίηση του ....μα πανω απο όλα την ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας!!Και κλείνω με τούτο: Θα λείψω για λίγο απο την παρέα σας ,διοτι θα παω διακοπούλες τέλους της εβδομάδας, τις τελευταίες μερούλες των διακοπων μου που μου απέμειναν και οταν γυρίσω ελπιζω να ξαναβρεθούμε..γιατί ειλικρινά το σκέφτομαι πολύ αν συνεχίσω..να υπαρχω στην παρέα σας ... ισως αρκεσθώ μονο στην συγγραφή του βιβλίου μου εις αναμνηση της μητέρας μου!! Ετσι θα δώσω και σε αυτούς που με αμφισβοίτησαν,τον χρόνο να σκεφθούν καλύτερα ... πόσο άδικοι φάνηκαν απέναντι μου. Ευελπιστώ και εύχομαι να αναθεωρήσουν την άποψή τους για το άτομό μου..... Σας ευχαριστώ!!!